Jesenje venčanje na Adi


Ovi zanimljivi mladenci, po prirodi kreativnci i zaljubljenici u cveće, bili su naši idealni klijenti! Vrlo jednostavno su nam saopštili svoju ideju i prepustili je nama da je sprovedemo u delo. 

Kao i uvek, polazna tačka za dizajn bio nam je ambijent restorana u kome se odigrava svadbeno slavlje, ovoga puta Smokvica na Adi Ciganliji. U ovom ambijentu preovladava drvo i prirodni elementi, pogled na reku i šljunak.

Upravo zato smo predložili da stolovi budu bez stolnjaka (sa sivim ranerima po sredini stola) a da cvetni aranžmani budu prirodni i opušteni. Paletu boja nametnulo je godišnje doba jer je jesen jedno od najinspirativnijih i najšarenijih perioda. Kao i uvek kada je moguće odlučili smo se za domaće cveće, pre svega dalije i ruže, lizijantus i frezije. Ovo sve upotpunjeno zelenilom u jesenjem izdanju dalo je fantastičan rezultat! 

ada smokvica musmula

Pored cvetnih aranžmana, nezaobilazan deo svake svadbene dekoracije su sveće koje svojim svetlom upotpunjuju atmosferu.

ada smokvica vencanje Uvek se trudimo da svaki detalj uskladimo sa dekoracijom pa smo ovoga puta u svaki tanjir postavile platnene salvete u "blush" boji ukrašene granom eukaliptusa. Na ovaj način svaki detalj je uključen u dekoraciju i sve je povezano u jednu celinu. 

vencanje ada smokvica

Poseban detalj bili su pokloni za goste. Posadili smo različite vrsta čuvarkuća u male zemljane saksije koje su gosti po završetku slavlja odneli kući da brinući o njima čuvaju sećanje na ovo prelepo venčanje i ljubav koju ono predstavlja. Mlada je sama dizajnirala kartice koje smo uvezali oko saksije što je ovaj poklon učinilo još vrednijim i lepšim. 

 Posebno važan deo svakog venčanja kako za nas u Mušmuli tako i za mladence je mladin buket ili Bidermajer. Za nas je on mlada u malom. Uzimamo u obzir njenu venčanicu, njen izgled, boju kose, senzibilitet. Pokušavamo da njen temperament prepričamo cvećem a da njenu lepotu tog dana istaknemo bidermajerom.

bidermajer dalija

Tako je ovog puta bidermajer bio prvenstveno od dalija ili georgina kako se ovaj cvet kod nas zove. Dalije su simbol kasnog leta i jeseni, svojom punoćom i lepotom očaravaju a cvetaju u skoro svim mogućim bojama. Bidermajer je krasilo na desetine različitih zanimljivih biljaka i lišće crvenolisne šljive koje je svojom bordo bojom dalo fantastičan kontrast svetlom cveću.  

Za ove divne fotografije zahvalni smo Aleksi i Mini

 

 

 


Ostavite komentar


Molimo vas, imajte u vidu da komentari moraju biti pregledani pre objavljivanja



Back to the top