Romantično venčanje u centru grada


Hm.... kako je ovo venčanje bilo lepo raditi! Ovo dvoje ljudi koje poznajemo već godinama i konačno su odlučili da se vančaju! Mala svadba, 80 ljudi, dosta stranaca... pitanje se postavljalo koji prostor izabrati... Kako Dijana i Saša ne žive u Srbiji, nije im bilo lako da se odluče, mi smo im malo pomogli zajedno sa njihove dve iskusne drugarice koje su i same ranije bile naše mlade:) Izbor je pao na Square nine i svi smo znali da je bio pravi!

cvetna dekoracija vencanja musmula

Kada je izabrala fotografa, tortu, haljinu... dođe vreme za cveće i Dijana samo kaže: "Ja se ne brinem, to će Mušmule završiti, znaju one moj ukus". Što je bilo tačno, Dijana je posebna devojka, salonskih manira i besprekornog ukusa i nije bilo teško pogoditi kakvo cveće želi.

U odnosu na ambijent restorana i ponajviše njen senzibilitet mi smo osmilile i dale predlog dekoracije i ona se složila iz prve. Pastelne boje, delikatno cveće, osvežavajuće zelenilo. Niski aranžmani okruženi svetlošću sveća. Ide to ide kada klijenta poznaješ:)

dekoracija vencanja square nine

Venčanje početkom juna, idealan trenutak - sezona božura još traje, a već su krenule i hortenzije i baštenske ruže... san svakog cvetnog dizajnera. Uz taj stil u Mušmuli je nezaobilazna astilba i naravno, cinerarija. Uz to smo dodale i prelepe "salmon" amarilise i iskreno, i same smo bile oduševljene! Moramo naglasiti da je svo cveće sem amarilisa bilo domaće, lokalno proizvedeno i zaista smo na to ponosne! 

dekoracija vencanja beograd

Drveni brojevi virili su iz aranžmana i obeležavali broj stola. Veoma elegantno rešenje koje se najbolje uklapa sa niskim aranžmanima.

dekoracija vencanja beograd

Mladenački sto je bio oktugao (što mi preporučujemo uvek kada su i ostali stolovi okrugli i kada prostor dozvoljava). Kao takav, sto deluje elegantnije, a prednji deo se iskoristi za postavljanje cvetne dekoracije. 

dekoracija venčanja beograd

 Kićenja od prirodnog cveća bila su posebno lep detalj na ovom venčanju. 

kicenje od prirodnog cveca

 

kicenja od prirodnog cvecaViše o kićenjima : Kićenje od prirodnog cveća

A bidermajer? e on je bio nešto posebno! Sa božurima svih nijansi bele i roze i velikim, koralnim koji su davali akcenat i činili da bidermajer ne bude jednoličan. Krasile su ga i Matiola, Astilba i pregršt poljskih cvetova.

Božuri su se na toploti otvarali i tako je bidermajer bio živ tog dana, menjao se iz sata u sat što mu je davalo posebnu prirodnost i draž.

bidermajer sa bozurima musmula bidermajer od bozura musmula

bidermajer bozur musmula

 Z ove predivne fotografije smo zahvalni našoj dragoj Moniki Pavlović!


Ostavite komentar


Molimo vas, imajte u vidu da komentari moraju biti pregledani pre objavljivanja



Back to the top