O nama


Mi smo Maja i Coka, inženjeri pejzažne arhitekture, žene, majke, prijateljice i saborci. 

Obe odrasle u skladu sa prirodom, upoznale smo se na Šumarskom fakultetu i odmah postale nerazdvojne iako smo po prirodi veoma različite. Po završetku studija slučajno ulazimo u svet venčanja i shvatamo da je to ono što zauvek želimo da radimo.  

studio musmula

Posvećene smo prolanaženju i korišćenju retkih biljaka u svom dizajnu a inspiracija su nam lokalno proizvedene biljke od kojih mnoge i same gajimo.

Zalažemo se za organski proizvedeno cveće i nije nam teško da prelazimo Srbiju uzduž i popreko kako bi ga nabavile.  

Drvo Mušmule, njen cvet i plod kao i karakterističan naziv po nama simbolizuje našu filozofiju i upravo stoga se naš studio tako zove. 

Studio Mušmula se nalazi na dve lokacije - studio gde nas možete videti i upoznati u Đuke Dinića 2 na Zvezdari i naša radionica i mala cvetna farma u Guncatima kod Barajeva gde naša magija stupa na snagu skrivena u Lipovačkoj šumi.  

Od 2009. vodimo studio Mušmula a od 2017. ulazimo u Procvat  koji se bavi edukacijom u cvetnom dizajnu i teži da podigne svest o lepom. 

Priroda je naša inpiracija i u svom radu težimo njenom savršenstvu. I imamo jedno i jasno pravilo: cveće je dovoljno dobro samo ako nas dovodi do suza, radosnica, naravno! :)

 

 


Back to the top